Meerdere gewonden bij aanrijding van Beethovensingel Vlaardingen (video)

Op de van Beethovensingel Vlaardingen zijn vrijdagavond twee auto's gecrasht: meerdere personen raakten hierbij zwaargewond. Door nog onbekende oorzaak ontstond er op de bovengenoemde weg een situatie waarbij de auto's voor elkaar moesten uitwijken en/of in botsing kwamen, één van de voertuigen klapte met volle snelheid tegen een boom: de andere auto schampte een boom en belandde vervolgens in een geparkeerde auto.

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om de gewonden medische hulp te verlenen, ambulancepersoneel kreeg hierbij ondersteuning vanuit de regio Haaglanden. De brandweer heeft zeker één persoon uit de gecrashte Mercedes moeten bevrijden: uiteindelijk zijn drie personen waarvan twee zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Naar de exacte toedracht van de aanrijding is door de politie een onderzoek ingesteld, mede hierom is de van Beethovenlaan afgesloten geweest voor al het verkeer. Gedurende de inzet hebben agenten meerdere keren moeten ingrijpen omdat omstanders door de afzetting heen kwamen of met opzet het afzetlint afscheurde. 

https://www.facebook.com/redactiemediatv/videos/576004956618556

Mxib6s.jpeg

JlGVhB.jpeg

1PBWqm.jpeg

KHpXyo.jpeg

ZrjuhK.jpeg

ubMepd.jpeg

WZKJ5G.jpeg

SvIrXS.jpeg