Zeer grote brand nadat auto bedrijfspand binnenrijdt Kreekweg Zwijndrecht (video)

Op de Kreekweg in Zwijndrecht is een zeer grote brand uitgebroken nadat een auto een bedrijfspand binnenreed. Een slachtoffer is nog niet aangetroffen. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse om de brand te bestrijden.

Rond 3:30 uur kwam de eerste melding binnen van de gebouwbrand. Al snel bleek dat een automobilist zijn auto in de zijkant van het leegstaande pand had geboord, waardoor de brand ontstaan is. Vanwege die situatie is ook een ambulance en het mobiel medisch team gealarmeerd. Een slachtoffer is nog niet aangetroffen.

De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling die zich opbouwde in het pand. Na ongeveer twee uur wist het vuur door het dak heen te breken, waardoor de brand snel uitslaand en groter werd. Door de inzit van de opgetrommelde brandweer die paraat stond voor dat moment, werd het vuur snel ingedamd.

De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van dit incident. Voor het bedrijfspand stond voor de brand al een mobiele camera van de politie: bij dit bedrijfspand is eerder geprobeerd brand te stichten. De politie gaat in dit geval ook uit van opzet. Meerdere verdachten zijn in een tweede voertuig gestapt en weggereden.

s452Cq.jpg

4F5lyc.jpg

QTJNqY.jpg

x5sJXv.jpg

QGQCDp.jpg

ylBjzF.jpg

A9EnZz.jpg

LXHTbT.JPG

C8d1H0.JPG

8CfkKM.jpg

NXFp6B.jpg