Woningoverval in wijk Feijenoord

Woningoverval in wijk Feijenoord

De politie onderzoekt een woningoverval aan de Persoonskade in Rotterdam die vrijdag aan het einde van de middag plaatsvond. Rond half vijf belden drie verdachten aan bij een woning aan de Persoonskade.

Toen de 58-jarige bewoonster open deed, drongen de mannen binnen. Daar bedreigden ze de bewoonster en sloten haar op in een slaapkamer. Onder bedreiging van een vermoedelijk vuurwapen moest de vrouw persoonlijke bezittingen afgeven. Nadat de verdachten hadden gezocht in de woning, gingen zij er lopend vandoor.

Het slachtoffer wist zich korte tijd later te bevrijden en alarmeerde de politie. Zij raakte niet gewond. Politieagenten stelden alsnog een uitgebreid onderzoek in de omgeving in, maar konden de daders niet meer vinden. Ook werd direct een buurtonderzoek uitgevoerd.

Getuigen gezocht

De politie zet het onderzoek voort en is op zoek naar getuigen. De overval vond plaats op klaarlichte dag en vanwege het mooie weer was het druk op straat. Heeft u iets opvallends of verdachts gezien rond half vijf, op of rondom de Persoonskade? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000