Vrouw overvallen in woning Dreischorstraat Rotterdam (video)

Vrouw overvallen in woning Dreischorstraat Rotterdam (video)

De politie heeft een groot onderzoek ingesteld om te achterhalen wie er verantwoordelijk is voor de overval op een woning aan de Dreischorstraat in Rotterdam. Hierbij raakte dinsdagavond een 66-jarige vrouw gewond. Dinsdagavond drongen vier mannen  rond half tien de woning binnen. Zij bedreigden de bewoonster en mishandelden haar. Vervolgens haalden ze haar woning overhoop op zoek naar waardevolle goederen. Het viertal is er met een nog onbekende buit vertrokken. De bewoonster zag kans om hulpdiensten te waarschuwen.

Onderzoek

Gealarmeerde hulpdiensten waren snel aanwezig. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. Politieagenten kamden de buurt uit op zoek naar de daders. Zij zijn nog niet aangetroffen. In de woning is een sporenonderzoek gedaan. Ook wordt er gesproken met omwonenden en zijn er camerabeelden veilig gesteld.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige geweest zijn van deze overval. Personen die het viertal in de omgeving Dreischorstraat hebben zien lopen tussen negen uur en elf uur. Het gaat om vier donkere mannen. Zij waren donker gekleed.

Heeft u informatie over dit misdrijf? Of weet u wie de daders zijn? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.