Voorzitter voetbaltoernooi mishandeld in sporthal Zwijndrecht

Voorzitter voetbaltoernooi mishandeld in sporthal Zwijndrecht

In een sporthal aan de Parklaan in Zwijndrecht is zaterdagmiddag een man gewond geraakt bij een vechtpartij. Dit gebeurde tijdens een voetbaltoernooi wat gaande was in de sporthal. Een man kreeg ruzie met de voorzitter van het voetbaltoernooi wat uitliep op een vechtpartij. Een traumahelikopter was opgeroepen maar die is afgemeld. 

Er was sprake van mishandeling van de scheidsrechter maar dit is echter niet het geval, dat kwam doordat het slachtoffer door gebrek aan scheidsrechters een tenue had aangetrokken. De voorzitter ontdekte een meisje in een van de kleedkamers, het ging waarschijnlijk om een vriendin van een van de spelers. Omdat het kind niet in de kleedkamer mocht zijn stuurde hij haar weg. De vader van het meisje kwam naar de sporthal en sloeg de voorzitter in elkaar. De politie kwam met veel agenten ter plaatse. De gewonde voorzitter is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, daar zal de man verhoord worden. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de vechtpartij.