Voetganger wordt met opzet aangereden en raakt zwaargewond Sluisjesdijk Rotterdam (video)

In het Waalhavengebied in Rotterdam is donderdagmiddag een voetganger opzettelijk aangereden door een automobilist, het slachtoffer raakte zwaargewond. De voetganger liep omstreeks 12:20 uur over het fietspad toen hij met opzet werd geschept door het voertuig. Het slachtoffer werd gelanceerd en kwam achter een hek tegen de gevel van een bedrijfspand terecht, aldaar sneuvelde een ruit.

Aanhouding na zoekactie

Hulpdiensen kwamen na het incident met spoed ter plaatse om medische zorg te verlenen aan het slachtoffer, deze raakte zwaargewond. In de omgeving hebben agenten tijdens een zoekactie de betrokken auto op de Vlaskade aangetroffen, deze liep forse schade op. Tevens is er een man aangehouden, de politie onderzoekt of de man bij het incident betrokken is.

Wat de aanleiding tot het incident is geweest wordt momenteel onderzocht, of de bestuurder van de auto en het slachtoffer bekenden van elkaar zijn is niet bekend. De politie is zowel op de Sluisjesdijk als de Vlaskade enige tijd bezig geweest met forensisch onderzoek.

ZROIDL.jpg

2TnVMr.jpg

OI8v98.jpg

CwriZQ.jpg

KgoNsj.jpg

yhFGoH.jpg

wvehQD.jpg

38T6l7.jpg

tDiUwd.jpg