Vandaag in Bureau Rijnmond!

Vandaag in Bureau Rijnmond!

Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien rond 17.15 uur op RTV-Rijnmond

Man schiet met afgezaagd jachtgeweer Een bijzonder incident waarbij de politie zich afvraagt of het gaat baldadigheid, vandalisme of iets anders. Om daar achter te komen is uw hulp nodig. We zijn op zoek naar iemand die loopt te schieten met een afgezaagd jachtgeweer. Van de schutter zijn beelden….

Inbraak in Oostvoorne Bij inbraak in Oostvoorne maken een inbreker of inbrekers een geldbedrag buit en diverse bankpassen. Die bankpassen zorgen ervoor een mooi aanknopingspunt: beelden van een verdachte….

Marktplaatsbende slaat toe in Capelle Oplichting via Marktplaats. Dat gebeurt helaas. We hebben een paar gevallen waarbij de slachtoffers niet alleen voor een groot bedrag het schip in gaan maar ook zwaar worden mishandeld.

Man overvalt Bristol op koopzondag De koopzondag is prettig voor consumenten maar het heeft ook de mogelijkheden voor overvallers vergroot. Je kunt een winkel alleen overvallen als hij open is. Op zondagmiddag 3 januari slaat een man toe bij deze Bristol in Rotterdam. Het wordt een zondag die de medewerkers van de winkel niet snel zullen vergeten.

Man overvalt verslavingskliniek In de nacht van vrijdag op zaterdag 2 januari is de Bouman-verslavingskliniek aan de Nassaukade in Rotterdam overvallen. Niemand raakte gewond.

Chafik Zidane doodgeschoten Vorige week vrijdag 5 februari werd de man op de foto – de 24-jarige Chafik Zidane – doodgeschoten aan de Ameidestraat in Rotterdam Overschie. Chafik werd ook wel Willem genoemd of Marokkaanse Willem. Hij was verdachte in een ander onderzoek van de politie.

Bureau Rijnmond’ is donderdagmiddag rond 17.15 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.