Twee inzittenden op de vlucht nadat auto over de kop vliegt Putsebocht Rotterdam (video)

Op de Putsebocht in Rotterdam is rond 1 uur een auto met twee inzittenden met hoge snelheid over de kop gevlogen. Vier geparkeerde auto's raakten beschadigd. De inzittenden wisten zelf uit het voertuig te kruipen en sloegen op de vlucht.

Onder andere een ambulance kwam ter plaatse voor de eventuele slachtoffers. Die werden niet aangetroffen. Op camerabeelden is te zien dat twee personen direct na de aanrijding uit de auto kruipen en vluchten richting de Heer Nicolaesstraat. De politie is op zoek naar deze personen.

De aanrijding vond plaats in een straat waar een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur geldt. Getuigen melden dat het voertuig met hoge snelheid aan kwam rijden alvorens het mis ging. Over een afstand van zo'n 50 meter zijn sporen te zien. De weg ligt bezaaid met brokstukken: de auto die over de kop sloeg verloor onder andere een volledig wiel inclusief ophanging. Vier geparkeerde auto's raakten beschadigd. Van zeker twee voertuigen brak eveneens een wiel af. Twee bergers hebben die voertuigen meegenomen.

De politie heeft het voertuig dat over de kop sloeg onderzocht en in beslag genomen. Een politietakel kwam ter plaatse en heeft het voertuig veiliggesteld. In de auto werden voor zover bekend geen bijzonderheden aangetroffen die de toedracht van de aanrijding kunnen verklaren. Nadat het voertuig verder onderzocht is, zal deze worden overgedragen aan de verhuurmaatschappij.

fCBf1w.jpg

FQlSeH.jpg

KheN7k.jpg

s5tmQx.jpg

eXXGrZ.jpg

mxvhce.jpg

atbwk2.jpg

lASpw4.jpg

MeEf28.jpg