Twee gewonden bij steekpartij Schermerhoek Capelle aan den IJssel (video)

Twee gewonden bij steekpartij Schermerhoek Capelle aan den IJssel (video)

Aan de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel heeft maandagavond een steekpartij plaatsgevonden. Een van de gewonden meldde zich bij een nabijgelegen tankstation. Twee personen zijn gewond geraakt, een man van 31 en een vrouw die tussenbeide kwam tijdens de ruzie. Vanwege de ernst van het letsel van het slachtoffers vloog ook het Mobiel Medisch Team uit, bijgestaan door de aanwezige ambulances. Echter is door de traumahelikopter geen landing ingezet en ging retour basis.

Het letsel is niet bekend. Vermoedelijk liep een van de gewonden het benzinestation binnen voor medische hulp. Twee personen zijn vervoerd naar het ziekenhuis voor behandeling van het letsel. Mogelijk is een familieruzie de oorzaak van de steekpartij.

Aanhouding
Een uitgebreid onderzoek in de omgeving leidde uiteindelijk naar twee vechtersbazen: een 32-jarige Rotterdammer en een 34-jarige man uit Capelle aan den IJssel. Zij zijn aangehouden en zitten vast. Omdat niet duidelijk is wat er is voorgevallen, is ook het slachtoffer gearresteerd. Na de behandeling in het ziekenhuis, krijgt hij vanavond nog een lift naar het politiebureau.