Twee aanhoudingen tijdens sluiting Vroesenpark Rotterdam

De politie heeft samen met handhaving zondagavond twee aanhoudingen verricht tijdens de sluiting van het Vroesenpark in Rotterdam. Burgemeester Aboutaleb heeft een noodverordening afgegeven vanwege de enorme toeloop van publiek en de incidenten die zaterdag hebben plaatsgevonden.

Ondanks de waarschuwingen van handhavers, politieagenten en tekstborden waren er vanavond om 21:00 uur nog veel mensen in het Vroesenpark aanwezig die vanaf dat tijdstip gesloten werd, zij werden nogmaals aangesproken en probleemloos het park uit gedirigeerd.  Tijdens de sluiting werd één bezoeker van het park aangehouden vanwege belediging, een tweede persoon werd uiteindelijk op de Stadhoudersweg alsnog aangehouden.

De noodverordening is van kracht in het Vroesenpark, het nabij gelegen Roel Langerakpark en het Dakpark in Rotterdam-Delfshaven. De politie laat weten dat de sluiting ondanks de twee aanhoudingen probleemloos is verlopen. De drie bovengenoemde parken zullen voorlopig gesloten zijn tussen 21:00 uur 's-avonds en 07:00 uur 's-ochtends.

 

4UiyzB.jpeg

2dd3EU.jpeg

70l05P.jpeg

LAVeWY.JPG

R3N5jI.jpeg

pvim6h.jpeg

NvUQls.JPG

WZZECY.jpeg