Team Parate Eenheid valt woningen binnen na schietpartij 2e Carnissestraat Rotterdam (video)

Op de 2e Carnissestraat in Rotterdam heeft een schietpartij plaatsgevonden. Als gevolg van het schieten vielen geen gewonden, wel is een persoon mishandeld en door ambulancepersoneel nagekeken. Het Team Parate Eenheid (TPE) is twee woningen binnengevallen.

Rond 3:45 uur werden meerdere eenheden van de politie en een ambulance gealarmeerd. De politie hield zich op een woning en heeft twee mensen die binnen waren opgeroepen om de woning te verlaten. Voor zover bekend worden deze personen niet als verdachten gezien. Het TPE heeft niet veel later de woning betreden. Binnen zijn meerdere deuren geforceerd maar werden geen verdachten aangetroffen.

Niet veel verder, op de Ebenhaëzerstraat, werd eveneens een instap gedaan. Ook daar werden meerdere deuren geforceerd maar zijn geen verdachten aangetroffen. De politie meldt één persoon aangehouden te hebben.

De forensische opsporing is ter plaatse en heeft diverse sporen veiliggesteld. De politie verricht onderzoek naar de omstandigheden rondom de schietpartij en mishandeling.

2e Carnissestraat Rotterdam:

eo4Gqg.jpg

hgMyve.jpg

zF9xYq.jpg

JMIZns.jpg

vb5Aa2.jpg

SFKq8D.jpg

83PLQ0.jpg

Ebenhaëzerstraat Rotterdam:

hKANo6.jpg

6Qs3w9.jpg