Tankstation Sintmaartensdijk aan de Gustoweg Rotterdam overvallen

Tankstation Sintmaartensdijk aan de Gustoweg Rotterdam overvallen

Een brute overval donderdagavond aan de Gustoweg in Rotterdam. Daar werd de kassière van tankstation Sintmaartensdijk overvallen door een nog op de vlucht zijnde man. De medewerkster was alleen in de zaak, toen om 18.20 uur een jongeman de zaak binnenkwam. Even daarvoor was hij al langs geweest om de weg te vragen. 

Deze keer met een ander doel. Hij greep de medewerkster bij haar keel, bedreigde haar met een hakmes en eiste dat ze de kassa opendeed. Dat deed ze en de overvaller stopte de kassalade in zijn geheel in een plastic tas. De rest van de zak vulde hij met tabak. Daarna ging hij er vandoor. De geschrokken medewerkster zocht hulp bij de buren. De gealarmeerde politie stelde direct een onderzoek in, maar dat heeft vooralsnog niet tot een aanhouding geleid. De medewerkster werd bedreigd, maar ze raakte niet gewond.

Signalement
De verdachte is tussen de 18 en 20 jaar oud en ongeveer 1.70 meter lang. Hij droeg een spijkerbroek, een zwart t-shirt met opdruk en daar overheen een zwarte driekwart jas met een capuchon met een bruine bontkraag. De overvaller liep na zijn daad weg richting de Van Berckenrodestraat in Schiedam.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident, of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Bel dan met 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.