Slachtoffer ongeval Vlaardingen overleden

De politie heeft maandagmiddag bekend gemaakt dat één van de drie slachtoffers van het ongeval op de Van Beethovensingel in Vlaardingen is overleden. De politie is nog steeds bezig met het onderzoek en wil graag weten wat er voor het ongeval is gebeurd.

Op 17 juli reden een zwarte Mercedes C180 en een zwarte Citroen C3 beide op de Van Beethovensingel in Vlaardingen. Door een onbekende oorzaak raakten beide auto's van de weg. De Mercedes botste op een boom. De Citroen schampte de boom, plette een fiets die tegen een boom stond en botste vervolgens in een geparkeerde personenauto. De inzittende van de Citroen raakte gewond aan zijn arm en nek.

De twee inzittende van de Mercedes raakten beide zwaargewond. De bestuurder van die auto overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Onderzoek
UIt het onderzoek van de politie is het zeer aannemelijk dat beide auto's te hard hebben gereden. Team Verkeer van de politie-eenheid Rotterdam wil graag weten wat er voor het ongeval is gebeurd en is daarom ook opzoek naar getuigen. Het team heeft enkele vragen;

1. Hadden de bestuurders voorafgaand aan de aanrijding contact met elkaar?
2. Is iemand iets opgevallen over het rijgedrag an deze bestuurders?

Kunt u antwoord geven op deze vragen of heeft u meer informatie over het ongeval? Dit kunt u kwijt bij de afdeling Opsporing van Team Verkeer Rotterdam. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

WZKJ5G