Slachtoffer en dader gewond bij steekpartij 1e Middellandstraat Rotterdam (Video)

Bij een steekpartij op de 1e Middellandstraat in Rotterdam zijn zondagochtend twee gewonden gevallen. De dader stak met een groot mes meermalen in op een slachtoffer. Een getuige heeft de dader van het slachtoffer afgeslagen.

Rond 0:30 uur worden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor de steekpartij die ter hoogte van de Duivenvoordestraat plaatsvind. Twee mannen hebben ruzie met elkaar, waarna de dader het slachtoffer diverse keren heeft gestoken. Om het slachtoffer te behandelen is ook het mobiel medisch team gealarmeerd.

De getuige die het voorval voor zijn ogen zag gebeuren, spreekt van een man die als een jihadist zonder genade op de man instak. Hij stapte uit zijn grijze bus en heeft de dader met diverse voorwerpen getracht van het slachtoffer af te slaan. Daarbij raakte ook de dader gewond. De dader is vervolgens achter de getuige aangegaan. Daarbij is de dader ook door de bus van de getuige gegaan. De politie heeft de man vervolgens overmeesterd, waarna ook hij met een ambulance afgevoerd is.

De politie doet onderzoek en heeft onder andere getuigen gehoord.

EsG1rO.jpg

dxdpHY.jpg

Dl4uk9.jpg

IVBmzB.JPG

lVBQ1i.jpg

9JX4co.jpg

XNCxVm.JPG