Schietpartij Westkousdijk weer in Opsporing Verzocht

Schietpartij Westkousdijk weer in Opsporing Verzocht

Dinsdagavond besteedt het televisieprogramma Opsporing Verzocht wederom aandacht aan de dodelijke schietpartij aan de Westkousdijk. Het onderzoek is nog in volle gang. Vorige week kon de politie twee mannen, een 21-jarige Schiedammer en een 34-jarige Rotterdammer aanhouden.

De politie heeft hen afgelopen weekend weer heengezonden. De twee mannen blijven wel verdachten in de zaak. De politie is uit het onderzoek te weten gekomen dat twee mannen met wapens op het slachtoffer afliepen. Ook heeft het rechercheteam inmiddels aanwijzingen dat er een derde persoon bij de schietpartij betrokken was. De politie is opzoek naar informatie over de derde verdachte. Destijds loofde de hoofdofficier een beloning uit van 10.000 euro voor de tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van de verdachte(n) van dit misdrijf. De politie laat weten dat deze beloning nog steeds geldt.

5 mei 2012 vind er aan de Westkousdijk in Rotterdam een schietpartij plaats. Hierbij overleed de 22-jarige Anthony Fernandes direct aan zijn verwondingen. Opsporing Verzocht wordt dinsdag 29-januari om 21:30 uitgezonden op Nederland 1.