Ravage na roekeloze inhaalactie Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Een automobilist heeft op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam een ravage veroorzaakt nadat hij een afslaande auto met hoge snelheid inhaalde. De inhalende auto schampte de afslaande auto, raakte een boom en eindigde tegen een restaurant.

De afslaande automobilist wilde vanaf de Nieuwe Binnenweg links af de Duyststraat inslaan, toen de bestuurder van de auto die achter hem reed besloot om met hoge snelheid in te halen. Op de Nieuwe Binnenweg geldt een 30-kilometerzone. De inhalende bestuurder kon de afslaande auto niet meer ontwijken en raakte naast de boom ook meerdere fietsen. Een fietszadel kwam door de klap aan de overkant van de straat terecht. Het restaurant waartegen de auto eindigde liep eveneens veel schade op: de ramen van de ingang zijn gesprongen en in de gevel zit een gat. Medewerkers zijn lange tijd bezig geweest om de ravage in hun pas geopende restaurant op te ruimen.

Diverse hulpdiensten waaronder het mobiel medisch team en de brandweer spoedden zich naar de locatie van het ongeval. Omstanders waren op dat moment al bezig met hulpverlening aan de bestuurder van de inhalende auto. Hij raakte wonder boven wonder als enige gewond. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn voertuig is door een berger meegenomen. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

y6TOAI.jpg

uvE71h.jpg

el4SEI.jpg

mBgbFs.jpg

eRltzE.jpg

CdYbSH.jpg

Aiwl7K.jpg

lLZR9L.jpg

5gdmLF.jpg

Qkm6uK.jpg