Politie zoekt taxichauffeur in verband met woningoverval in Poortugaal

Politie zoekt taxichauffeur in verband met woningoverval in Poortugaal

Zondag 3 mei werd een vrouw in haar woning in Poortugaal overvallen. Waarschijnlijk hebben de verdachten op hun vlucht gebruik gemaakt van een taxibusje. De politie wil graag in contact komen met de chauffeur van deze taxi.

De vrouw betrapte de mannen ’s nachts rond half vier. Ze hoorde gestommel en ging op onderzoek uit. De twee mannen bonden haar vast en bedreigden haar met een mes. Daarna verlieten ze de woning. De vrouw kon zichzelf uiteindelijk bevrijden en waarschuwde bij de buren de politie.

Taxibusje 
De politie startte een onderzoek. Daar kwam uit naar voren dat de mannen naar alle waarschijnlijkheid rond kwart voor zeven op de Albrandswaardsedijk in een taxibusje zijn gestapt. De politie wil graag in contact komen met de chauffeur van dit taxibusje. Het gaat om een Volkswagen Transporter.

Signalement verdachten
De mannen zijn vermoedelijk tussen de 18 en 20 jaar oud. De ene man heeft een donkere huidskleur en kort kroeshaar. Hij droeg een blauwe jas en een spijkerbroek. De andere man was getint en had krulletjeshaar. Hij droeg een gouden oorbel en had een spijkerbroek met een ‘hoody’ aan. De mannen hadden de buit van de overval bij zich in twee grote plastic boodschappentassen, een rode en een witte.

Contact 
Bent u de taxichauffeur die deze zondagochtend op de Albrandswaardsedijk twee mannen met dit signalement heeft opgehaald, dan vragen wij u contact op te nemen met de politie. U kunt bellen met 0900-8844 en vragen naar het Regionaal Team Overvallen.