Politie zoekt man rond vermiste Jessica van Dijk

Politie zoekt man rond vermiste Jessica van Dijk

De politie is sinds zondagavond 13 juli op zoek naar Jessica van Dijk van 15 jaar. Uit het onderzoek is gebleken dat zij mee is gegaan met een man op metrostation Coolhaven. Agenten willen deze man graag spreken. Jessica is zwakbegaafd en ze bezocht op 13 juli haar vader aan de Voorhaven in Rotterdam. 

 Ze verliet rond 19.30 uur haar vaders woning. Zij is echter niet bij haar moeder aangekomen. Op camerabeelden is te zien dat ze om 19:37 uur op metrostation Coolhaven uitstapt en met een donkergetinte man mee gaat. De man is tussen de 1.80 en de 1.85 meter lang, heeft zwart kort haar en een tenger postuur. Hij droeg een grijs mutsje en een opvallende ketting, een zwarte gewatteerde jas, een lichte spijkerbroek en donkere sneakers. Agenten zijn op zoek naar deze man. Mogelijk dat hij meer informatie heeft waar Jessica nu verblijft. De politie wil graag met deze jongeman spreken en roept hem op zich te melden. 

Er is beeldmateriaal van deze jongeman. Wordt niet bekend wie hij is dan worden mogelijk zijn foto’s in het openbaar getoond. Het onttrekken van een minderjarige aan het gezag van de ouders is een misdrijf. Uit het onderzoek is verder gebleken dat Jessica op 14 juli omstreeks 06:00 uur op het Centraal Station van Den Haag is gezien. Vanaf daar zou zij in de tram zijn gestapt en zijn uitgestapt op station Brouwersgracht. Zij was in gezelschap van een man. Jessica is 1.75 meter lang, heeft lang krullend donkerbruin haar en een normaal postuur. Ze droeg tijdens haar vermissing een zwarte broek, zwarte jas en een zwarte tas. 

Wie weet waar ze nu is of andere informatie over Jessica heeft, wordt gevraagd naar de politie te bellen. Bel 0900-8844 en vraag naar de politie in Rotterdam-West. Anoniem informatie doorgeven is ook mogelijk bij Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.