Politie zoekt in Mallebos naar vermiste Farida

Politie zoekt in Mallebos naar vermiste Farida

De politie is wederom samen met het NFI aanwezig in het Mallebos van Spijkenisse. Zij zijn opnieuw opzoek naar de vermiste Farida Zargar. Dit liet justitie donderdagmorgen weten. De politie heeft specifieke aanwijzingen gekregen over een bepaalde plek in het bos.

Al eerder werd de plek in het bos uitgekamd. Zo werd onder andere het leger ingezet en maakte men gebruik van speurhonden. De eerste keer lag er een pak sneeuw. En de tweede keer is de plek niet opgevallen om op te zoeken. Dit zou ermee te maken kunnen hebben dat er opnieuw gezocht wordt.

De politie heeft de 34 jarige verdachte Spijkenisser Patrick S. ter plaatse laten komen in het bos. Hij heeft tot tweemaal toe een specifieke plek aangewezen. Dit zou kunnen beteken dat er dalijk gegraven gaat worden naar vermoedelijk Farida Zargar.

Gisteren werd in een schuur van de woning aan de Venusstraat een voorwerp gevonden dat mogelijk te maken heeft met Farida Zargar. Het voorwerp werd gevonden nadat er flink gegraven was in de schuur. Het OM wil in het belang van het onderzoek niet vertellen om wat voor voorwerp het gaat. Gisteren waren de personen van Forensische Opsporing en het NFI urenlang bezig met het onderzoek.

Farida Zargar verdween vorig jaar in Spijkenisse. Zij fietste eind augustus 2010 van haar werk terug naar huis. Daar is echter nooit meer aangekomen.