Politie schiet verdachte steekpartij neer op de Molenlaan Rotterdam (Video)

In een woning aan de Molenlaan in Rotterdam heeft maandagavond omstreeks 18:30 uur een steekpartij plaatsgevonden. Bij het incident vielen 4 gewonden, waaronder een politieagent die werd neergestoken en de verdachte die werd neergeschoten.

In de woning werd een vrouw neergestoken. Zij vluchtte daarop naar buiten waar een omwonende zich over haar ontfermde. De verdachte stak vervolgens ook de omwonende neer. Gealarmeerde agenten werden direct toen zij uit de auto stapten aangevallen. Eén van de agenten werd neergestoken waarop een andere agent meerdere keren gericht schoot. De verdachte raakte daarbij zwaargewond. Hij is buiten kennis naar het ziekenhuis overgebracht. Alle andere slachtoffers waren aanspreekbaar. Zij zijn eveneens naar het ziekenhuis overgebracht.

De rijksrecherche en forensische opsporing van de eenheid Den Haag verrichten groot sporenonderzoek. Daarbij zijn meerdere hulzen veiliggesteld.

UPDATE: Het slachtoffer en de verdachte van de steekpartij blijken een moeder en een zoon. De 19-jarige zoon blijkt zijn 53-jarige moeder in de woning aan te hebben gevallen met een mes.

Voorhout Rotterdam:

aKXcjN.jpg

sfofzH.jpg

Molenlaan Rotterdam:

Bnl0a6.jpg

qXcaol.jpg

fGG5IV.jpg

0K5ard.jpg

Sb21n6.jpg

QX91nm.jpg

bVMGfa.jpg

aNQSMz.jpg