Politie onderzoekt mishandeling van twee broers uit Barendrecht

Politie onderzoekt mishandeling van twee broers uit Barendrecht

Maandagavond rond 20.15 uur zijn twee Barendrechtse broers van 64 en 59 jaar schijnbaar uit het niets in elkaar geslagen op de Dorpsstraat-Oost in hun woonplaats. Dinsdag werd hiervoor een 32-jarige Rotterdammer aangehouden en woensdagmiddag een 32-jarige vrouw uit Barendrecht. 

De politie kreeg kort na elkaar twee meldingen over een man en een vrouw die zich erg agressief zouden gedragen. Een man verklaarde dat hij op zijn fiets op de Dorpsstraat-Oost werd klemgereden door een grijze auto. De bestuurder stapte uit en greep de man bij zijn keel. Een blonde vrouw die in de buurt stond, riep toen iets naar de verdachte, die daarop het slachtoffer losliet. De vrouw ging weg op de fiets en de verdachte te voet. Het slachtoffer waarschuwde de politie.

Heel kort na deze melding, kreeg de politie nog een telefoontje. Wederom op de Dorpsstraat-Oost waren twee mannen mishandeld. Zij zouden een woordenwisseling gehad hebben met een blonde vrouw, waarna zij met iemand gebeld had. Kort daarna was een man met een grijze auto aangekomen die hen zonder iets te zeggen aanviel. Het signalement van de man kwam volledig overeen met de verdachte uit de eerste melding. De broers, 64 en 59 jaar oud, hadden flinke verwondingen in hun gezicht en moesten voor een behandeling naar het ziekenhuis.