Politie onderzoekt ernstige mishandeling Groenedijk Capelle aan den IJssel

Politie onderzoekt ernstige mishandeling Groenedijk Capelle aan den IJssel

Zaterdag 2 april, omstreeks 22:20 uur, probeerden drie mannen in de omgeving van de Groenedijk in Capelle aan den IJssel een vrouw te beroven van haar honden. De vrouw, die haar honden beschermde, raakte hierbij gewond. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. 

Op de Groenedijk liet een 33-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel haar honden uit toen zij die zaterdagavond opeens uit het niets werd aangevallen door drie mannen die het op haar honden hadden voorzien. De vrouw, die de honden uit alle macht beschermde, werd mishandeld en liep verwondingen op. Maar ook één of meer van de mannen raakte gewond. De mannen gingen er toen, zonder honden, lopend vandoor in de richting van de dijk. 

De drie mannen waren allen in het donker gekleed. Helaas kan de vrouw zich, mede door het letsel, niet meer details van de mannen herinneren. Maar het kan in de omgeving van de mannen zijn opgevallen dat zij sinds de avond van zaterdag 2 april verwondingen hebben. Heeft u informatie die van belang kan zijn, dan vragen wij u te bellen met de politie via 0900-8844. Of als u liever anoniem wilt blijven, via M. op 0800-7000.