Overval op kantoor Russischestraat Rotterdam

Overval op kantoor Russischestraat Rotterdam

Donderdagmiddag om ongeveer 13.00 uur is een bedrijfspand aan de Russischestraat in Rotterdam overvallen door twee mannen. Op het moment van de overval was een man in het pand aanwezig. De overvallers eisten geld en zetten die eis kracht bij met enkele klappen. Zij zouden ook wapens bij zich hebben gehad.

Na korte tijd verdwenen de twee overvallers met enkele persoonlijke bezittingen van het slachtoffer. De twee vluchtten weg in de richting van Schiedam. Een uitgebreid onderzoek resulteerde in de aanhouding van een man die aan het opgegeven signalement voldeed. Hij bleek achteraf echter niets met de zaak te maken te hebben en is weer op vrije voeten.

De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Mogelijk heeft iemand iets gezien, of heeft iemand informatie die de politie kan helpen bij de oplossing van dit misdrijf. De overvallers waren twee getinte mannen. Een van de twee was een krachtig gebouwde man (een sportschooltype) en de ander was slank van bouw.

Heeft u informatie, neemt u dan contact op met het Regionaal Team Overvallen van de politie Eenheid Rotterdam via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.