Overval op drogisterij Brouwersdijk Dordrecht

Overval op drogisterij Brouwersdijk Dordrecht

De politie is op zoek naar de man die een drogisterij aan de Brouwersdijk in Dordrecht overviel. De overval vond plaats op zaterdagochtend 5 december rond 08.15 uur. De man kwam die ochtend de drogisterij binnen lopen en bedreigde een medewerker met een steekwapen. Hij eiste de inhoud van de kassalade en verdween vervolgens snel weer de winkel uit. 

Hij ging er te voet vandoor, in onbekende richting. Ook is onbekend is of/hoeveel hij heeft buit gemaakt.  Op het moment van de overval was er één klant in de zaak aanwezig. Klant en medewerker bleven ongedeerd. De politie startte direct na het vallen van de melding een grote zoekactie naar de overvaller. Daarbij werd onder meer een helikopter ingezet en er werd met een speurhond gezocht. Ook stuurde de politie een Burgernetbericht en enkele tweets uit met het signalement van de overvaller. Het onderzoek naar de overval wordt voortgezet. De Forensische Opsporing heeft een sporenonderzoek gedaan en heeft gesproken met getuigen.

Het gaat om een blanke man, 30 tot 40 jaar, zwarte kleding, zwarte rugzak en sportschoenen. De mensen die de man hebben zien lopen of anderszins informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek, worden verzocht te bellen met het 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).