Opnieuw arrestatie na dodelijk steekincident Corverstraat Rotterdam

Opnieuw arrestatie na dodelijk steekincident Corverstraat Rotterdam

Op 5 mei heeft het team dat onderzoek doet naar een dodelijk steekincident op de 1e Schansstraat/Corverstraat een 26-jarige Rotterdammer aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij dit steekincident waarbij een 27-jarige man in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 mei om het leven kwam. Twee dagen geleden werd een 15-jarige Rotterdammer aangehouden voor dit misdrijf.

Op zaterdag 2 mei rond 00.30 uur meldde een getuige dat er op de Corverstraat een gewonde man lag. Hulpdiensten waren er snel en de ambulancemedewerkers reanimeerden het slachtoffer op straat. Deze hulp mocht niet meer baten. De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De auto waar het slachtoffer gebruik van makte, een grijze Audi A6, stond op de 1e Schansstraat.

Onderzoek
Op 2 mei is een team van 20 rechercheurs een groot onderzoek gestart. Dit onderzoek leidde naar de 15-jarige verdachte die op 3 mei werd aangehouden. Hij zit nog vast. Op 5 mei meldde een 26-jarige man zich bij de politie. Ook hij is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit steekincident.

Informatie
Heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844.