thumbnail

Aanrijding met letsel op Provincialeweg N470

  • Berkel en Rodenrijs
  • 30 juni 2013

Op de Provincialeweg, de N470 in Berkel en Rodenrijs, zijn zondagmiddag twee auto's betrokken geraakt bij een verkeersongeval. Een Hummer reed ter hoogte van de Kleihoogt tegen de achterzijde van een voor hem rijdende auto. Door de enorme klap raakte in deze auto een persoon gewond. Hulpdiensten waren snel op de ongevallocatie aanwezig.

Oorzaak van de aanrijding bleek een loslopende hond te zijn waarvoor een andere auto moest uitwijken. De twee daarachter rijdende auto's klapten op elkaar. De brandweer heeft niemand hoeven te bevrijden maar bleef wel ter plaatse. De Provincialeweg werd tussen Pijnacker en Zoetermeer door de politie afgesloten.

Een zoektocht met de politiehelikopter naar de veroorzaker van het ongeval leverde niets op. Even later meldde de bestuurder zich alsnog bij het ongeval. Hem wordt verweten dat hij onder andere een "plaats ongeval' heeft verlaten. De politie heeft deze bestuurder aangehouden en verricht verder onderzoek. Een Dierenambulance heeft de hond meegenomen.

Video

Foto's

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV