thumbnail

Aanhoudingen na achtervolging in Rotterdam

  • Rotterdam
  • 30 juni 2013

Drie mannen zijn na een achtervolging zondag op de Driemansssteeweg in Rotterdam aangehouden door de politie. Omstreeks 07.20 uur ontdekten agenten dat op de Coloradoweg op de Maasvlakte een slagboom naar een bedrijf kapot was gereden, waarna ze een bestelbus zagen wegrijden. De agenten zette de achtervolging in, maar raakten de bus in de buurt van de N15 kwijt.

Uit de richting van waar de bestelbus het laatst was gezien, zagen de agenten korte tijd later een personenauto wegrijden die er bij het zien van de politieauto’s snel vandoor reed. Opnieuw werd de achtervolging ingezet, die uiteindelijk op de Driemanssteeweg in Charlois eindigde, waar de inzittenden van de personenauto op een doodlopend deel terecht waren gekomen.

Vier personen stapten uit, van wie drie mannen direct aangehouden konden worden. De vierde is ontsnapt, naar hem wordt nog uitgekeken. Op de Coloradoweg stelde de politie een onderzoek in naar de vernielde slagboom. Geassisteerd door medewerkers van de Douane werden in de directe omgeving nog twee verdachten (leeftijd en woonplaats ook nog onbekend) aangehouden, waarmee het totaal aantal op vijf aanhoudingen kwam. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto's

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV