thumbnail

Twee gewonden bij aanrijding met politieauto Den Haag

  • Den Haag
  • 26 juni 2013

Bij een aanrijding waar een politievoertuig bij betrokken was zijn woensdagavond twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde rond kwart over elf op de kruising van de Schenkkade met de Prinses Beatrixlaan.

Eén van de auto's was een onopvallend politievoertuig; het is niet bekend of deze onderweg was naar een melding. De exacte toedracht van de aanrijding is onbekend, maar het resultaat was dat het andere voertuig half boven het politievoertuig eindigde.

Twee personen zijn bij de aanrijding gewond geraakt. Zij zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het kruispunt was als gevolg van de aanrjding en het onderzoek van de VOA langdurig afgesloten. Gezien het tijdstip veroorzaakte dit niet al te veel verkeersoverlast.

Omdat er een politievoertuig van de Eenheid Den Haag betrokken is bij het ongeval wordt het onderzoek gedaan door de VOA van de Eenheid Rotterdam. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de beide auto's afgevoerd en het kruispunt schoongeveegd. Rond twee uur werd het kruispunt weer opengesteld.

Foto's

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV