thumbnail

Verdachte aangehouden voor dodelijk ongeval Stellendam

  • Stellendam
  • 26 juni 2013

De politie heeft dinsdagochtend een 24-jarige man uit Stellendam aangehouden. Hij wordt er van verdacht een dodelijk ongeval te hebben veroorzaakt op de Plaatweg in Stellendam. Vrijdag wordt de man voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Op vrijdagavond 19 april vindt er op de Plaatweg bij Stellendam een ernstig ongeval plaats. Bij het ongeval zijn 2 personenauto’s betrokken. Beide voertuigen belandde in de sloot naast de weg. Bij het ongeval kwamen twee jongens van 22 en 17- jaar uit Dirksland om het leven. Een 22-jarige man uit Dirksland raakte gewond bij het ongeval. In het andere voertuig zaten de verdachte en een 26-jarige passagier. Beide raakten gewond bij het ongeval.

Na het ongeval heeft de politie direct een onderzoek opgestart. Op de Plaatweg is een maximum snelheid van 80 km per uur. Volgens de politie reed de verdachte vermoedelijk twee keer zo hard. Ook was de man onder invloed van alcohol. De man wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris op verdenking van roekeloos rijgedrag.

Foto's

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV