thumbnail

Plofkraak ABN AMRO pinautomaat Barendrecht

  • Barendrecht
  • 15 juni 2013

In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben 4 verdachten rond de klok van vier uur getracht een pinautomaat van de ABN-AMRO bank op te blazen. Dit gebeurde aan de Van Beuningenhaven in Barendrecht. Onbekend is of zij buit hebben gemaakt.

Voor het pand stond een brandende auto. De brandweer heeft deze geblust. Mogelijk is deze auto gebruikt om de toegangsdeur naar de kluis te forceren. Getuigen hebben klappen gehoord. Onbekend is of dit van de plofkraak is geweest of van het brandende voertuig.

De forensische opsporing is ter plaatse gekomen om alle sporen veilig te stellen en alles op de foto te zetten. De vier verdachten zijn er op twee scooters vandoor gegaan. Van hen ontbreekt ieder spoor. Er is in de wijde omtrek gezocht, hierbij heeft ook de politiehelikopter geassisteerd.

Getuigen vertelden de politie dat er vier donkere personen in donkere kleding op twee scooters zijn weggevlucht. Eén van de scooters zou een rode voorkant hebben gehad. Weet u meer? Bel de politie via 0900-8844 en vraag naar de recherche Zuid van de Eenheid Rotterdam.

Video

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV