thumbnail

Twee gewonden bij steekpartij Aegidiusstraat

  • Rotterdam
  • 8 juni 2013

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond één uur kregen de hulpdiensten melding van een medische noodsituatie in de Aegidiusstraat in Rotterdam-Kralingen. Bij aankomst bleek het te gaan om een steekpartij, waarbij twee personen gewond raakten.

Meerdere ambulances, het Mobiel Medisch Team en politieagenten verleenden hulp aan de twee, een 29-jarige vrouw en een 30-jarige man uit Rotterdam. De slachtoffers waren zwaargewond en werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw, die levensgevaarlijk gewond raakte, ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. De man is buiten levensgevaar.

Wat zich precies heeft afgespeeld is nog niet duidelijk, maar mogelijk is er sprake geweest van een beroving door twee onbekende mannen. De daders zijn gevlucht in de richting van de Lusthofstraat.

De arts van het Mobiel Medisch Team is met één van de slachtoffers in de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van dit incident. De Forensische Opsporing is ter plaatse geweest om alle sporen veilig te stellen. Een speurhond heeft de omgeving afgezocht, maar er is zover bekend niets gevonden.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord in de Aegidiusstraat, de Lusthofstraat of in de omgeving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit nummer kunt u ook bellen als u andere informatie heeft die mogelijk van belang kan zijn. Geeft u uw tip liever anoniem dan kunt u Meld Misdaad Anoniem bellen op het nummer 0800-7000. 

Video

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV