thumbnail

Zoekactie vermiste Petra Stork gaat door

  • Rotterdam
  • 12 december 2012

Sinds donderdag 6 december 2012 is de politie van Rotterdam – Rijnmond en haar familie opzoek naar de vermiste Petra Stork. De 57-jarige Petra Stork is donderdagochtend vertrokken vanaf haar woning aan de Borgesiusstraat. Zij is lopend in het gezelschap van haar hondje, een blonde Lhasa Apso, vertrokken.

De laatste beelden van haar zijn door beveiligingscamera’s gemaakt vlak voor de ingang van de stadscamping Rotterdam aan de Kanaalweg. Petra is ernstig ziek en gebruikt medicatie. Ondanks dit gegeven is zij positief ingesteld en ziet zij erg uit naar de komst van haar eerste kleinkind in het begin van het nieuwe jaar.

Zoekactie
De politie heeft direct in de omgeving van de Kanaalweg en het Vroesenpark een zoekactie ingesteld. Hebben via twitter en burgernet hulpgevraagd van de burgers. En deelde flyers uit aan mensen van het openbaar vervoer. In het water langs de Kanaalweg, is onder andere gebruik gemaakt van een boot met sonar van de Zeehavenpolitie. Uit dit onderzoek bleek dat er vermoedelijk een lichaam zou liggen in het water aan de Kanaalweg. Duikers van de politie hebben daarop een duikactie ingezet maar hebben niks aangetroffen. De politie zet de zoekactie naar de vermiste vrouw voort.

Hond
Haar hond, de blonde Lhasa Apso is vrijdag bij het Vroesenpark terug gevonden. Hij had zijn riempje nog om. De politie en familie maken zich ernstige zorgen over Petra. De politie houdt er ernstig rekening mee dat de vrouw niet meer in leven is.
Signalement
Het signalement is gebaseerd op de kleding die zij droeg op de dag van de verdwijning
- Slang postuur en een verzorgd voorkomen.
- Ze droeg een blonde pruik onder haar muts.
- Een donker bruine imitatie bontjas.
- Donkere stoere winterlaarzen.
- Een wollen sjawl en handschoenen.
Informatie?
Heeft u informatie over de verdwijning van de 57-jarige Petra Stork uit Rotterdam. Neemt u dan contact op met de politie Rotterdam – Rijnmond via 0900-8844. Doet u dat liever anoniem, dat kan ook via M. 0800-7000
 

Foto's

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV