thumbnail

Ernstig Ongeval

  • Nieuw-Lekkerland
  • 16 augustus 2007

Een 39-jarige man uit Dordrecht is op 16 augustus gewond geraakt toen hij met zijn vrachtwagen van de Provincialeweg N481 afreed en in een naastgelegen sloot terechtkwam. De chauffeur week vermoedelijk uit naar rechts toen hij een auto met een uitstekende klep op zich zag af komen.

Om een botsing met het uitstekende deel te voorkomen, stuurde de chauffeur zijn auto de berm in en kwam in een slootje tot stilstand. In de vrachtwagen zat ook een 35-jarige bijrijder uit Tienhoven die ongedeerd bleef. Ook de tegenligger, een 40-jarige man uit Nieuw-lekkerland, liep geen verwondingen op.

Brandweerlieden van de korpsen Nieuw-Lekkerland, Alblasserdam en Drechtsteden Noord kwamen ter plaatse om de beknelde chauffeur uit zijn bestuurderscabine te knippen. Een traumahelikopter bracht een arts voor de medische verzorging van de chauffeur. Deze was aanspreekbaar en is met een ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Hij liep letsel aan zijn borst en arm op. De verkeersongevalspecialisten van de Politie Zuid-Holland-Zuid doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Personeel van de provincie Zuid-Holland sloot het gedeelte van de N481 waar het ongeval plaatsvond enkele uren af en leidde het verkeer om.

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV