thumbnail

Tiener beroofd en misbruikt in Rhoon

  • Rhoon
  • 21 april 2012

Zaterdagochtend is kort na middernacht op de Lijsterlaan in Rhoon een 17-jarig meisje uit Poortugal beroofd en misbruikt. De politie is direct een onderzoek gestart en heeft kort daarna op het metrostation Rhoon een 25–jarige man uit Lombardijen aangehouden.

Het meisje had gewerkt en was op weg naar huis toen zij op de kruising van de Korhoenlaan met de Lijsterlaan hoorde dat er iemand achter haar liep. Deze persoon werkte haar naar de grond, beroofde haar van haar mobiele telefoon en schoudertas, waarna hij haar misbruikte. Het gegil van de vrouw werd gehoord door bewoners van de Lijsterlaan.

De bewoonster van een woning aan de Lijsterlaan kwam naar buiten en trof het huilende meisje aan. De dader was inmiddels gevlucht. Aan de hand van het opgegeven signalement kon de politie kort daarna op metrostation de verdachte aanhouden. Dankzij goed speurwerk zijn in de nabije omgeving de mobiele telefoon en de tas van het meisje teruggevonden. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

 

Foto's

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV