thumbnail

Politie sluit meer aanhoudingen laffe overval niet uit

  • Capelle aan den IJssel
  • 16 april 2012

Voor de roofmoord aan de Stationsbuurt in Capelle aan den IJssel, sluit de politie niet uit dat er nog meer mensen aangehouden worden voor betrokkenheid bij deze overval. 2e paasdag werd een 81-jarige man overvallen in zijn huis. Een medewerker van de thuiszorg komt ten tijde van de overval de woning binnen.

De dader slaat op de vlucht en laat de oude man zwaar gewond achter. De medewerker van de thuiszorg slaat alarm, politieagenten en ambulancepersoneel snelde zich naar de locatie en hebben de man nog geprobeerd te reanimeren maar dit mocht niet baten. De 81-jarige man overleed in zijn huis aan zijn verwondingen.

Opsporing Verzocht
Via het programma Opsporing Verzocht werd een compositietekening van de verdachte getoond. Die opvallend een kras in zijn gezicht had. De 20 –jarige verdachte heeft dit waarschijnlijk opgelopen bij de worsteling met de 81-jarige man. De politie kreeg vele tips binnen van de overval. Vrijdag 13 april niet lang na de gepleegde overval houdt het arrestatieteam van de politie Rotterdam-Rijnmond de verdachte aan. Het onderzoek loopt nog steeds. Hierdoor sluit de politie niet uit dat zij nog meer mensen zullen aanhouden voor betrokkenheid bij deze laffe overval.

Foto's

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV