thumbnail

Politie zoekt naar sporen in Oosterflank

  • Rotterdam
  • 22 maart 2012

Het team dat onderzoek doet naar het misdrijf aan het Cartagenapad voert vandaag een uitgebreid sporenonderzoek uit in en rondom de plaats waar donderdagavond een 49-jarige man om het leven kwam.

De politie stelde onmiddellijk nadat de man donderdagavond 15 maart werd gevonden, een onderzoek ter plaatse in. Op aanwijzingen van getuigen werd korte tijd na het incident een 24-jarige verdachte aangehouden. Later in de nacht van donderdag op vrijdag werd een 19-jarige man in een woning vlak in de buurt aangehouden. Beide verdachten zijn maandag in bewaring gesteld.

Het onderzoeksteam zet alles op alles om dit misdrijf op te lossen. Het slachtoffer is vermoedelijk slachtoffer van een beroving, maar alle scenario’s worden nog verder onderzocht. Donderdag wordt in de omgeving een uitgebreid sporenonderzoek gehouden.
Ook worden opnieuw de omwonenden benaderd. Hen wordt bijvoorbeeld gevraagd om de politie te bellen, wanneer zij in de omgeving iets aantreffen wat in verband kan worden gebracht met het misdrijf.

Naast het reeds uitgevoerde buurtonderzoek, vraagt het team nogmaals aan omwonenden om contact op te nemen met de politie, wanneer zij in de loop van de avond iets opvallends of verdachts hebben gezien en/of gehoord. Alle informatie, hoe onbelangrijk die ook mag lijken, die kan leiden tot meer duidelijkheid over dit incident, is welkom. Hiervoor kunt u contact opnemen met het team via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Video

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV