thumbnail

Vlaardinger (24) omgekomen bij schietpartij

  • Vlaardingen
  • 17 maart 2012

Bij een schietpartij in Vlaardingen is zaterdagmiddag een Vlaardinger om het leven gekomen. Het incident vond plaats aan de Binnensingel nabij een flat.

Daar lag het lichaam onder een laken afgedekt op straat. Ter plaatse werd een plaats delict gevormd door de politie. De Forensische Opsporing heeft onderzoek verricht aan de Binnensingel. Volgens getuigen is een rode auto, een Honda Civic, weggereden na de schietpartij. Heeft u deze wagen zien rijden, voor of na het incident, neem dan contact op met de politie. Ook andere informatie kan waardevol zijn voor de politie.

Burgernet heeft een bericht doen uitgaan over de schietpartij, waarbij gevraagd wordt uit te kijken naar het voertuig. Het kenteken zou beginnen met SP-XG-?? De overige combinatie is niet bekend.

Het slachtoffer welke is doodgeschoten is een 24-jarige Vlaardingse man. Ex-klasgenoten verzamelden zich aan de Binnensingel nadat ze waren opgebeld. Burgemeester Bruinsma liet zich eind van de middag op de hoogte stellen van de situatie op de Binnensingel.

Video

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV