thumbnail

Arrestatieteam ingezet na gijzeling

  • Vlaardingen
  • 17 februari 2011

De afdeling Opsporing van het district Waterweg-Noord heeft in de loop van donderdagmiddag vijf mannen aangehouden als verdachten van wederrechtelijke vrijheidsberoving en zware mishandeling. De aanhoudingen werden verricht door het arrestatieteam van de politie Rotterdam-Rijnmond.

Aan de Roerdompstraat in Vlaardingen–Holy is in de nacht van woensdag op donderdag een 17-jarige jongen vele uren tegen zijn wil in zijn woning vastgehouden en zwaar mishandeld door vijf mannen. Ook hebben zij het slachtoffer met de dood bedreigd. De reden van deze feiten moet worden gezocht in het criminele circuit. Nadat de mishandeling en de wederrechtelijke vrijheidsberoving bekend was geworden startte de politie een uitgebreid onderzoek. Dit leidde tot de aanhouding van vijf jongemannen variërend in de leeftijd van 15 tot 21 jaar.

De aanhoudingen werden verricht in verschillende panden, eveneens in de Roerdompstraat. De afdeling Opsporing van district Waterweg-Noord stelt een nader onderzoek in. De vijf verdachten zijn ingesloten.

Foto's

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV