thumbnail

Weer schietpartij in Schiedam

  • Schiedam
  • 10 februari 2011

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag zeven verdachten aangehouden die te maken zouden hebben met een schietpartij in de Van Beverenstraat te Schiedam.

De politie kreeg omstreeks middernacht de melding dat er geschoten zou worden. Bij het aankomen van de eerste agenten zagen zij de glasscherven al op de grond liggen. Precies op dat moment kwamen er vier nog onbekende mannen uit de woning. Zij zijn aangehouden door de agenten die reeds ter plaatse waren, of zij slachtoffers of daders zijn is nog niet bekend.

De politie kreeg een tip met een kenteken door van een ooggetuige. De auto werd gespot in Rotterdam-Noord met het bijbehorende kenteken en signalement. De politie hield de auto staande doormiddel van een BTGV procedure (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten). In de auto zaten nog eens drie nog onbekende personen.

Het arrestatieteam van de politie heeft nog een inval gedaan in de woning waar de schietpartij plaats had gevonden. Hierbij werden er geen verdachten meer aangetroffen in de woning. De forensische opsporing neemt de zaak in onderzoek.

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV