thumbnail

Man mishandeld en bedreigd met hakbijl

  • Zoetermeer
  • 9 februari 2011

Een nog onbekende man bedreigde en mishandelde woensdag kort na middernacht een 28-jarige Zoetermeerder met een bijl op het parkeerterrein van het sportcentrum aan de Scheglaan. De politie is op zoek naar getuigen.

De man uit Zoetermeer kreeg tijdens een avondje darten een woordenwisseling met een andere bezoeker. Personeel greep direct in en stuurden beide mannen naar buiten. De darter verliet het sportcentrum en werd op het parkeerterrein door de andere bezoeker weer aangesproken. Hij werd daarbij vermoedelijk bedreigd met een hakbijl. Er ontstond een worsteling waarbij de darter werd mishandeld.

Na de bedreiging en mishandeling reed de onbekende man met zijn auto weg. Politieagenten hielden de verdachte, een 38-jarige man uit Zoetermeer, op de P.C. Hooftstraat aan. De man zit nog vast.

Getuigenoproep
Bent u getuige geweest van deze bedreiging en mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Foto's

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV