thumbnail

Politievoertuig betrokken bij ongeval

  • Moordrecht
  • 18 januari 2011

Op de Middelweg, ter hoogte van de Zuidelijke Dwarsweg in Moordrecht, ontstond dinsdagmiddag een ongeval, waarbij twee voertuigen in het water terechtkwamen. Eén van de voertuigen was een opvallende wagen van het KLPD.

Een bedrijfsbus reed op de Middelweg, in de richting van Moordrecht en wilde links afslaan naar de Zuidelijke Dwarsweg. Op hetzelfde moment haalde de KLPD-wagen de bedrijfsbus in en ontstond een aanrijding. Beide voertuigen kwamen naast elkaar in een sloot terecht. Omstanders schoten direct te hulp en de hulpdiensten rukten met groot materieel uit. Alle inzittenden wisten echter zelfstandig op het droge te komen en liepen nagenoeg geen letsel op.

Wel werden de bestuurders door ambulancepersoneel op letsel gecontroleerd en moest de bijrijder van de politiewagen voor onderzoek naar een ziekenhuis. Het is nog onbekend of de betrokken agenten de bedrijfsbus staande wilden houden of dat zij bezig waren met een andere opdracht. Het is evenmin bekend of er gebruik gemaakt werd van optische- en geluidssignalen. Personeel van de afdeling ‘VOA’ van de politie Hollands Midden heeft het incident in onderzoek.

Foto's

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV