thumbnail

Overval met mishandeling bij bloemist

  • Capelle aan den IJssel
  • 10 januari 2011

Het overvallenteam van de politie Rotterdam-Rijnmond onderzoekt een overval op een bloemist aan het Maria Danneelserf van maandagmiddag.

Maandagmiddag rond kwart over vijf kwamen twee personen de winkel in en bedreigden een medewerkster met een vuurwapen. Er ontstond een worsteling waarbij de vrouw werd mishandeld. Zij liep hierbij lichte verwondingen op.

De daders gingen er met een klein geldbedrag op een scooter vandoor. Direct na de overvalmelding is de politie gestart met het uitkammen van de wijde omgeving. Hierbij werd gewerkt met het drie-ringen-model, waarbij de politie-eenheden zowel naar de bloemist zijn gegaan alsook naar alle uitvalswegen om uit te kijken naar de verdachten. De derde ring is de 'elektronische slotgracht' waarbij o.a. Cameratoezicht een belangrijke rol speelt.

De verdachten werden hierbij nog niet aangetroffen. Het overvallenteam zal alles in het werk stellen om de verdachten alsnog te arresteren.

Oproep - Getuigen van de overval die nog niet met de politie hebben gesproken of mensen die weten wie deze overval hebben gepleegd, worden verzocht contact op te nemen met de politie: 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.


Foto's

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV