thumbnail

Brute straatroof op televisie

  • Rotterdam
  • 12 januari 2010

De politie vraagt aandacht voor een straatroof van een 14-jarige jongen. Er zijn bewakingsbeelden beschikbaar en de politie vraagt de hulp van het publiek via het programma 'Opsporing Verzocht' dat vanavond wordt uitgezonden op Nederland 1.

Woensdagavond 23 september fietste een 14-jarige jongen rond 18.30 uur naar de
sportschool. Hij passeert twee jongens in Gerardus van Sillevoldtstraat, die hem vroegen of ze even mochten bellen met zijn telefoon. De jongen weigerde dat en zei dat hij geen telefoon bij zich had. Beide jongens gingen daarna om het slachtoffer heen staan en één van hen gaf hem een vuistslag in zijn zij. Ze voelden in zijn broekzak en pakten wat spullen uit zijn portemonnee. De daders liepen hierop weg naar metrostation Capelsebrug in Rotterdam en verdwenen met een metro. Daar werden bewakingsbeelden van hen gemaakt, deze worden vanavond ook getoond. Eveneens worden er signalementen verspreid, om de straatrovers zo snel mogelijk op te pakken.

Opsporing Verzocht wordt vanavond uitgezonden op Nederland 1 om 21.50 uur. Op woensdag zal de uitzending worden herhaald om 10.05 uur op Nederland 2.


Foto's

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV