thumbnail

Hulpverleners organiseren Kazernerun voor stichting 113 en Kika

Op zaterdag 11 mei vindt in Rotterdam de door hulpverleners georganiseerde Kazernerun voor 113 & Kika plaats. Tijdens het sportevenement passeren de hulpverleners de 10 beroepskazernes van de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond, tevens passeren ze een kazerne van de Gezamenlijke Brandweer. 

De route is in totaal 53 kilometer lang, deze route mag op diverse manieren worden afgelegd: Fietsen, hardlopen, steppen, wandelen of skeeleren, als het bewegen maar op eigen kracht is. Met de kazernerun willen de deelnemers geld ophalen voor Kika en stichting 113 zelfmoordpreventie. 

"Ik prijs mij gelukkig met 2 gezonde dochters, maar zie ook alle zorgen om mij heen van ouders bij wie dat allemaal niet vanzelfsprekend is", aldus een hulpverlener. Stichting 113 is een tweede belangrijk doel omdat veel hulpverleners betrokken raken bij incidenten waarin slachtoffers geen andere uitweg meer zagen. 

Spreekt de Kazernerun jou aan en wil je, je samen met anderen sportief inzetten voor anderen? Doe dan mee op de 11e mei aanstaande en maak er met alle andere collega hulpverleners in de voorbereiding en op de dag zelf een feest van.

Wilt u een kleine bijdrage doen? Via onderstaande link en rekeningnummer kunt u een donatie doen aan Kika en Stichting 113. 


Klik hier voor een link naar de actie voor Kika.


en 

Stichting Fonds Suïcidepreventie

Ovv Sponsorloop Brandweer Rotterdam-Rijnmond

IBAN-nummer: NL54RABO0160624487


Als je wilt meedoen, individueel of met een team, meld je dan aan bij Henk.steens@vr-rr.nl . Alle deelnemers/deelnemende teams krijgen aan de hand van hun aanmelding aanvullende informatie over de dag zelf, sponsorlijsten, een stempelkaart, informatie over starttijd(en) en routes, etc. 

De kazernes die tijdens de run worden aangedaan : 

Kazerne Spijkenisse -> Kazerne Butaanweg: 6.4 km

Kazerne Butaanweg -> Kazerne Vlaardingen: 7.4 km

Kazerne Vlaardingen -> Kazerne Schiedam: 5.9 km

Kazerne Schiedam -> kazerne Frobenstraat: 5.7 km

Kazerne Frobenstraat -> kazerne Metaalhof: 6.8 km

Kazerne Metaalhof -> Kazerne Slotlaan: 4.2 km

Kazerne Slotlaan -> Kazerne Bosland: 6.0 km

Kazerne Bosland -> Kazerne Baan: 2.5 km

Kazerne Baan -> kazerne Mijnsherenlaan: 3.3 km

Kazerne Mijnsherenlaan -. Kazerne Groene Tuin: 5.0 km


Foto's

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV