thumbnail

Vier doden bij woningbrand Cremerstraat Papendrecht (video)

Bij een felle woningbrand aan de Cremerstraat in Papendrecht zijn zaterdagochtend vier slachtoffers overleden. De brandweer schaalde direct op naar "grote brand" met "GRIP 1". Ter plaatse haalden zij snel vier slachtoffers uit de woning op de benedenverdieping. De hulpdiensten hebben geprobeerd de slachtoffers te reanimeren maar dit mocht niet baten, zij overleden alle vier ter plaatse. 

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Hier gaan de brandweer en de politie onderzoek naar doen. 

Update - Later werd bekend dat de doden twee volwassenen zijn van 32 jaar oud en twee kinderen van 4 en 6 jaar. De politie laat in een reactie weten te maken te hebben met vermoedelijk een gezinsdrama.

Het Openbaar Ministerie maakte vanmiddag in een persconferentie bekend dat er sporen van geweld zijn gevonden op de lichamen van de slachtoffers. Zij starten samen met de politie het onderzoek naar wie hier verantwoordelijk voor is. Het is volgens het OM goed mogelijk dat iemand vanuit het gezin verantwoordelijk is voor dit. De politie zegt ook in de persconferentie dat het gezin bekend was bij hun. Dit vanwege overlasten en huiselijke ruzies.

Naar nu blijkt is het de vader die eerst zijn kinderen ombracht, daarna zijn vrouw en vervolgens de hand aan zichzelf sloeg.

Video

Foto's

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV