thumbnail

Vrouw in woning Sperwerlaan Vlaardingen overvallen (video)

Op de Sperwerlaan in Vlardingen is in de nacht van zondag op maandag een 69-jarige alleenstaande vrouw op brute wijze overvallen door twee mannen. De vrouw was zondagavond in haar slaapkamer televisie aan het kijken. 

De deur van de slaapkamer, die naar de tuin leidt, stond nog op een kier omdat de kat buiten was. Ergens rond 0:15 uur vloog opeens de tuindeur open en kwamen er twee mannen met bivakmutsen op en handschoenen aan de woning binnen. De mannen vroegen de vrouw om haar sieraden en geld. De hond reageerde op de mannen, waarop één van de daders de hond schopte en vervolgens opsloot in een kamer. 

Een van de mannen verliet de woning met de pinpas van de vrouw, de andere man bleef bij de vrouw om zeker te weten dat zij de juiste pincode gaf. De man die achterbleef bond de vrouw vast en doorzocht de hele woning op waardevolle goederen. Ook haalde hij de ringen van haar vingers. Ongeveer een kwartier later verliet de man de woning. De vrouw wist zichzelf te bevrijden en vluchtte naar haar buurvrouw die de hulpdiensten inlichtte. De politie onderzoekt de overval in Vlaardingen. 

Video

Foto's

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV