thumbnail

Dode bij schietpartij Lisstraat Spijkenisse (video)

Bij een schietpartij op de Lisstraat in Spijkenisse is donderdagavond een dode gevallen. Het slachtoffer werd naast een geparkeerde auto gevonden. Omwonenden hoorden schoten en belden de politie. Hulpdiensten hebben het slachtoffer nog geprobeerd te reanimeren maar het slachtoffer overleed ter plaatse.

De auto waar het slachtoffer naast lag is voorzien van een Belgisch kenteken. Wie het slachtoffer is, is nog niet bekend aldus de politie. Omstanders hebben zeker 8 schoten gehoord. Ook doorboorde een kogel een ruit van een terras van een woning.

De politie heeft nog niemand aangehouden voor de schietpartij. De schutter verdween na de schoten per auto. De Forensische Opsporing stelde ter plaatse sporen veilig.

Op de Achterzeedijk in Barendrecht werd kort na de schietpartij een auto aangetroffen. Deze auto stond in brand. De brandweer heeft de autobrand geblust. De politie start ook daar een onderzoek. 

Update (22-sep-2017)
De man die gisteravond werd doodgeschoten in z'n auto was een 55-jarige man uit het Belgische Brasschaat. Dat heeft de politie bekend gemaakt. Wat de man in Spijkenisse deed is nog onbekend. Vermoedelijk gaat het om een afrekening in het criminele circuit. De politie spreekt graag met getuigen.

Video 's

Locatie

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV