thumbnail

MediaTV Classics (1994) Tramongeval met beknelling Vierambachtsstraat Rotterdam (video)

Video Duivestein beschikt over een groot archief van videomateriaal. Een archief bestaande uit vele uren beeld verzameld over een periode van tientallen jaren! Wij zijn van mening dat we bezoekers en voormalig hulpverleners van toen een plezier hiermee doen. Ook de huidige hulpdiensten kunnen terugblikken hoe hun collega's van destijds betrokken waren bij de vele incidenten welke zich in de regio Rotterdam afspeelden. In de rubriek 'MediaTV Classics' tonen wij unieke beelden van grote en bijzondere gebeurtenissen die zich in de regio Rotterdam-Rijnmond hebben afgespeeld. Dank aan Video Duivestein voor het beschikbaar stellen van de beelden. 

MediaTV Classics (1994) Tramongeval met beknelling Vierambachtstraat Rotterdam

Op 30 november in 1994 worden die woensdagavond hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een ongeval met een tram en een personenauto. De brandweer kwam ook ter plaatse want de bestuurder van de auto zat bekneld. Ter plaatse troffen de hulpverleners een auto aan tegen de tram met veel schade. 

De brandweer heeft de bestuurder uit de moeten bevrijden. Ambulancemedewerkers namen de man mee voor onderzoek naar het ziekenhuis. De auto bleek onherstelbaar beschadigd. De politie heeft de verklaring van beide bestuurders opgenomen en het ongeval afgehandeld, samen met de RET.

Video

Foto's

Locatie

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV