thumbnail

Verdachte mishandeling meldt zich op het bureau

De politie heeft op 6 augustus een 22-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Hij zou op 6 augustus met vier andere daders twee mannen flink hebben toegetakeld. De verdachte meldde zich dezelfde dag op het politiebureau in Capelle en werd direct ingerekend.

De mishandeling begon, nadat een 35-jarige man uit Capelle aan den IJssel met een 32-jarige vriend uit Vlissingen in de nacht van 5 op 6 augustus bij een benzinepomp aan de Burgemeester van Dijklaan sigaretten ging kopen. In de tankshop stootte hij onopzettelijk tegen een andere klant aan, die direct agressief werd. Het slachtoffer rekende af en ging naar buiten, waar hij door de agressieve klant en zijn mededaders werd opgewacht. Het slachtoffer kreeg klappen en trappen en werd met name op zijn hoofd geraakt. Zijn vriend wilde helpen, maar werd ook vol op zijn hoofd getroffen. Na de mishandeling reden de mannen in een personenauto weg. Beide mannen moesten naar het ziekenhuis en hielden aan de mishandeling flinke kneuzingen en andere verwondingen over.

De aangehouden verdachte zit vast en wordt op 9 augustus voorgeleid aan de Rechter-Commissaris. Het onderzoek naar de mededaders gaat door en de politie verwacht op korte termijn meer arrestaties.

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV