thumbnail

Doorrijder crasht op Mathenesserbrug Rotterdam

Twee Rotterdammers die vrijdagochtend uit handen van de politie wilden blijven, crashten met hun auto nabij de Mathenesserbrug in Rotterdam. Hun tweede poging om rennend te ontkomen, mislukte ook. Het tweetal negeerde vrijdagochtend in Rotterdam-West een stopteken van de politie. 

De agenten wilden het tweetal onderwerpen aan een verkeerscontrole omdat hun auto een kapot achterlicht had. Daar wilden ze niet aan meewerken en dus gingen ze er met hoge snelheid vandoor. Er ontstond een achtervolging tot aan de Mathenesserbrug, waar de verdachten op de kruising een andere personenauto ramde. Deze kwam op de zijkant terecht. De verdachten vluchtten vervolgens te voet de wijk in, maar kwamen niet ver. 

Agenten wisten de twee Rotterdammers van 18 en 19 jaar oud te arresteren. Zij zitten vast op het politiebureau. Waarom ze er vandoor gingen, is nog niet duidelijk. De bestuurster van de andere auto kon zelf uit haar auto komen. Vanwege de hevigheid van de klap is zij voor de zekerheid overgebracht naar het ziekenhuis voor een controle. 

Locatie

Deel dit artikel

Sponsor van MediaTV